Mancomunidad Espadán-Mijares

Informació, orientació i assessorament

Els Serveis Socials, són un servei gratuït que la Mancomunitat proporciona a tots els seus ciutadans. De caràcter general, atenen a tota la seua població i el seu objectiu principal és promoure el benestar de tot els ciutadans i millorar la seua qualitat de vida.

Programes

Programa d'informació: Setmanalment s'atén al públic en cadascun dels ajuntaments per a informar, orientar i assessorar sobre demandes i tramitar prestacions (Seguretat Social, Imserso, Consellería de Benestar Social, Diputació…).

Programa d'Emergència Social: Prestacions econòmiques per a atendre les necessitats bàsiques i/o extraordinàries de la població amb escassos recursos.

Programa d'ajuda a domicili: El seu objectiu és donar suport a les persones amb dificultats perquè puguen romandre el major temps possible en el seu entorn i així evitar un ingrés en residències. Este servei depèn de les necessitats, l'ajuda familiar i els ingressos econòmics.

Programa de Convivència: Mitjançant este programa es fomenta el funcionament dels clubs de convivència de la tercera edat i de les associacions de jubilats i pensionistes.

Programes de cooperació social: Assessorament, orientació i col•laboració amb totes les associacions de la zona en la tramitació de subvencions i realització d'activitats.

Programa de prevenció, inserció i integració social: Es realitzen activiades dirigides a grups de població amb dificultats i/o problemàtiques:

  • Escola d´Estiu
  • Tallers Soci-educatius
  • Activitats Mig-ambientals
  • Cursos de Formació Atenció a menors en situació de risc
  • Dinamització Associacions

Personal

  • 2 Treballadores socials
  • 1 Treballadora Familiar (Servei d'ajuda a domicili)

Horario SS

Imatges: 
ss 1.JPG
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal